۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند

  • کد خبر: ۲۳۷۷۹۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان ‌ضوی گفت: ۷۰ درصد کودکان کار در استان را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیده محدث افزود: در سه ماه نخست امسال ۱۱۵ کودک کار جدید در استان شناسایی شده‌اند که با احتساب پرونده‌های فعال از سال‌های گذشته هم اکنون بیش از هزار و ۱۰۰ کودک کار و خیابان از خدمات مراکز بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده ۳۰ درصد این شمار اتباع ایرانی و سایر آنها اتباع خارجی هستند.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی در خصوص تعداد و نوع مراکز فعال در حوزه کودکان کار و خیابان گفت: هم اکنون ۲ مرکز شبانه‌روزی و ۲ مرکز روزانه حمایتی- آموزشی کودک و خانواده در استان فعال است.

محدث افزود: تمامی کودکان کار و خیابان که توسط تیم‌های شناسایی و جذب یا از طریق نیروی انتظامی و سایر بخشها به مرکز غربالگری کودکان خیابانی ارجاع می شوند از خدمات این مراکز بهره‌مند خواهند بود.

وی اظهار کرد: در صورتی که حضور کودک در محیط خانواده توسط کارشناسان خطرناک یا آسیب‌زا تشخیص داده شود کودک را به مرکز شبانه‌روزی انتقال می دهند اما در غیر این صورت، کودک در حین حضور در محیط خانواده از خدمات حمایتی مراکز روزانه نیز بهره‌مند می‌ شود.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان این که ارائه خدمات در این مراکز شامل افراد زیر ۱۸ سال می‌شود ادامه داد: هم اکنون بیشترین فراوانی کودکان کار شناسایی شده مربوط به سنین ۱۲ تا ۱۴ سال است.

محدث افزود: در سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال در حوزه کودکان کار و خیابان استان تخصیص اعتبار و جذب انجام شد که در زمینه هایی مانند حق الزحمه مراکز غیردولتی فعال، کمک هزینه‌ به خانواده‌های زیر پوشش شامل ودیعه مسکن، کمک هزینه اشتغال، تامین لوازم ضروری منزل و کمک هزینه معیشتی صرف شد.

وی با بیان این که اقدامات متعددی توسط مراکز بهزیستی در راستای توانمندسازی کودکان کار و خیابان و نیز خانواده‌های آنها انجام می‌گیرد اضافه کرد: پیگیری تحصیل کودکان، آموزش مهارت و حرفه‌آموزی کودکان بالای ۱۵ سال و اعضای خانواده آنها، پیگیری و حمایت وضعیت اشتغال اعضای خانواده، ارائه خدمات بهداشتی درمانی به کودکان و خانواده آنها، تامین بخشی از نیازهای معیشتی و لوازم ضروری مورد نیاز خانواده‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی اعم از سوادآموزی، دوره‌های هنری و مهارت‌های زندگی بخشی از خدماتی است که توسط مراکز بهزیستی به کودکان کار و خیابان ارائه می‌شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: سازمان بهزیستی تنها متولی رسیدگی به امور کودکان کار و خیابان نیست و بر اساس آیین نامه ساماندهی کودکان کار و خیابان و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، سازمان‌های بسیاری دارای وظیفه در حوزه کودکان کار و خیابان هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->